Thirrja e ekspertit të Sigurisë: Të shtypet menjëherë me Forcë Agresioni serb në Veri, në të kundërtën do kemi fillimin e një lufte të gjatë!

17
Sigal

Nga Ilir Kulla

Ne fillim te luftes ne Ukraine i kam bere thirrje Qeverise se Kosoves te armatoset dhe te behet gati per lufte edhe me shpresen qe ajo lufte te mos ndodhe KURRE.

Sot Kosova eshte me prane Luftes se asnjehere me pare qe nga 1999.

Njesi te mirefillta ushtarake kane nisur nje agresion te hapur ndaj policise se Kosoves. Keshilla ime eshte te shtypet me Force qe ne momentet e para ky Agresion, ne te kunderten do kemi fillimin e nje lufte te gjate te armatosur per Bosnjezimin e Kosoves.

Tek e fundit cfare mund te pritej nga nje shtet “Demokratik” qe ka blere 1 miliarde dollare armatime ne 10 vitet e fundit!