Të braktisur e në mjerim, Shqipëria si e dalë nga lufta

483
Sigal

ërmeti i 26 nëntorit goditi më rëndë shtresat më vulnerabël të shoqërisë.

Një gazetë e huaj shkruante se Shqipëria duket sikur ka dalë nga një luftë e vogël.

Shteti u zhduk pas tërmetit dhe shumë banorë e kanë gjetur veten në mjerim dhe të braktisur

Këto pamje tregojnë kampin e ngritur në Manzë.

Fotot flasin vetë.