Si të largoni insektet nga shtëpia juaj

937
Një nga problemet e stinës së verës jane dhe insektet e kryesisht mizat e mushkonjat. Të gjithë kemi përdorur ilace dhe dezinfektues nga më të ndryshëm, të cilat kanë një aromë aspak të këndshme e të bejnë të dalësh nga shptëpia. Ka një mënyrë më të mirë për t’i larguar këto insekte. Gjithçka që na duhen janë 3 limona, pritini ato në gjysmë dhe vendosini në furrë. Sigurohuni që dera të jetë plotësisht e hapur dhe në mëngjes mbylleni derën e saj dhe vendoseni furrën në temperaturën 100 gradë. Por kujdes, jo për të pjekur limonat por deri në atë masë sa ata të zbuten e më pas hidhini.

Nga ky truk kaq i thjeshtë shtëpia juaj do të mbajë aromë limoni dhe ajo që është më e rëndësishma është largimi plotësisht i mizave…
Sigal