‘Shpërthejnë’ të burgosurit tek burgu 313 në Tiranë, godasin dyert dhe thërrasin ‘Rama ik’

1741
Sigal

Një revoltë duket se ka shpërthyer këtë mbrëmje në burgun 313 në Tiranë.

Sipas një mesazhi që ka mbërritur në redaksinë e JOQ, të burgosurit kanë filluar të godasin dyert dhe të thërrasin ‘Rama ik’

Siç dëgjohet edhe nga video, të burgosurit në revoltë janë të shumë dhe thirrjet e tyre dëgjohen deri në lagjet pranë burgut.

Siç dëgjohet edhe nga video, të burgosurit në revoltë janë të shumë dhe thirrjet e tyre dëgjohen deri në lagjet pranë burgut.