Sigal

Nga Shpëtim Zinxhiria

Une kam 30 vjetë që punoj ne Greqi dhe kam blere vetëm nje biciklete. ky na shet dengla me Bankën e gruas se tij dhe Vilën e Surreli…se i kanë bere parate ne emigracion, po valle au taksuan ato para ne itali dhe ne Shqiperi zoti kryeminister

Ore kaq budallenjë na bën ky kryeministri ynë i Made in Albania. Unë jam emigrantë në Greqi prej 28 vitesh dhe deri pak kohësh sëbashku me grauan benim nga dy punë dhe kurrë nuk bëmë kaq parra sa na thotë ky njeri.. Jo vetëm kaq por une nuk kam makinë kam një bicikletë pasi studiova femijët për të cilët jam krenar.

Kur Papandreu bleu nje vilë këtu në Athinë, që ishte kryeministër e cuan në para drejtësisë, ndërsa ky i joni na shet mënd se gruaja e tij i ka bere leket ne emigracion. Pra kanë jetuar dy tre vite dhe na justifikojne bankat dhe vilat qe disponojne.

Eshte një turp qe ky njeri ben show me ate popull te varfer e te lodhur qe ende po merr rruget e mergimit… deri kur do te ndigjojme keta te marre.

Vetëm një harem me 100 gra të tilla mund ta blejnë ate vile zoti kryeminister