Rrëfimi tronditës: Gruaja dëgjoi krismat, pa nga dritarja djalin e vrarë

53

U vra në orët e para të së dielës, flet babai i Kristjan Breshanajt. ”E qëlluan Kristianin nga larg, pastaj u afruan dhe qëlluan sërish. Djali ishte bashkë me një shok të tijin kur u vra. Gruaja dëgjoi krismat, pa nga dritarja djalin e vrarë. Në Belgjikë punonte barist, i çoja lekë që të jetonte”.