Rëshqet dheu, shemben banesat në Mirditë

373
Reshjet e shumta të shiut dhe të deborës kanë sjellë si pasojë shembjen e 10 shtepive në Miriditë. Ngjarja ka ndodhur në zonen e Oroshit.. Ndekrohe që bëhet e ditur se banoret ishin evakuuar nga banesat e tyre.