Reshje dëbore në Tropojë dhe Kukës

98

Kanë nisur reshjet e para të dëborës në Gjallicë të Kukësit dhe në Tropojë.

Reshjet e dëborës nisën mbrëmjen e djeshme. Mësohet se ka rënë borë edhe në qytetin e Kukësit.