Sigal

Forcat e Ndërhyrjes së Shpejtë në bashkëpunim me Prokurorinë e Krimeve të Rënda kanë goditur një grup gjobëvënësish.  Aksioni po zhvillohet mbrëmjen e sotme në Tiranë dhe disa rrethe, ndërsa janë kontrolluar disa banesa dhe objekte.

Grupi i goditur dyshohet se u vinte gjoba bizneseve, ndërsa pjesëtarët janë nga zona e veriut të Shqipërisë.

Operacioni është ende në vijim, ndërsa deri tani janë disa të arrestuar.