Sigal

Dalin rezultatet e para të referendumit në Maqedoni.

Nga 38,46% vendvotime të procesuara rezulton se, 90,95 përqind e votuesve janë shprehur “pro” pyetjes “a jeni për anëtarësim në BE dhe NATO me pranimin e marrëveshjes së Republikës së Maqedonisë dhe Republikës së Greqisë”. Ndërsa 6,11kundër, sipas Komisionit shtetëror të Zgjedhjeve.