Qeveria e re, Rama dhe ministrat betohen te Presidenti Meta. Pas ceremonisë më pak se 15 minuta nisen në këmbë drejt kryeministrisë

98
Sigal

Betohet qeveria e re ‘Rama 3’. Kryeministri Edi Rama bashkë me anëtarët e tjerë të kabinetit u betuan te Presidenti Ilir Meta, në një ceremoni që nisi në oren 10:00. Pas ceremonisë, e cila zgjati shumë pak, Rama dhe ministrat dolën nga Presidenca, ndërsa iu drejtuan Kryeministrisë në këmbë. Sot do të mbahet edhe mbledhja e parë e qeverisë së re.