Qëlluan Ramën me vezë, 2 muaj burg 8 studentëve

513
Janë dënuar studentët që qëlluan Edi Ramën me vezë. Ngjarja ndodhi në fund të vitit 2015, ndërsa vendimi është dhënë paraditen e sotme nga gjykata e Tiranës.

Gjykata ka vendosur që ata të dënohen e 2 muaj burg studentët, por dënimi është konvertuar në 60 orë pune.

Studentët, Anita Lushi, Bora Mema, Klodi Hoxha, Vitore Çipi, Liri Kuçi, Durim Jasharaj, Dardan Konjufca dhe Valton Marku duhet të paraqiten tek shërbimi i provës që të përfundojnë dënimin e tyre.
Sigal