Sigal

Presidenti i Republikës, Sh. T. Z. Ilir Meta nisi sot vizitën zyrtare në Republikës e Austrisë, me ftesë të homologut austriak Alexander Van der Bellen.

Presidenti Meta u mikprit me ceremoni zyrtare nga Presidenti austriak Alexander Van der Bellen, me të cilin zhvilloi bisedime dypalëshe në krye të dy delegacioneve respektive.

Ja shenimi i Metës:

I nderuar nga mikpritja miqësore dhe bujare e Presidentit të Austrisë, Van der Bellen, i cili më rikonfirmoi mbështetjen për rrugën europiane të Shqipërisë. Të përbashkëtat historike, kulturore dhe njerëzore nxisin bashkëpunim strategjik në dobi të paqes, sigurisë dhe stabilitetit në kontinentin europian.?????