Presidenti Ilir Meta vizitë në familjen e Agur Vrenozit në Fier

716
Presidenti Meta në Fier për të nderuar figurën e Agur Vrenozit (pas vdekjes) me “Dekoratën e Artë të Shqiponjës”
Familjarët e Agur Vrenozit: Falenderojmë Presidentin Meta për nderimin e djalit tonë 
Meta me familjarët e Agur Vrenozit: Autorët e këtij akti kriminal të marrin ndëshkim shembullor nga drejtësia
Meta me familjarët e Agur Vrenozit: Ju shpreh ngushëllimet dhe solidaritetin tim të plotë
Meta me familjarët e Agur Vrenozit: Erdha për t’ju shprehur mbështetjen time dhe të shtetit shqiptar, do jemi gjithmonë pranë jush
Meta me familjarët e Agur Vrenozit: Është heroi i vlerave qytetare, me figurën e tij sot nderohemi të gjithë
Meta me familjarët e Agur Vrenozit: Akti i tij sublim, frymëzues për brezin e ri dhe mbarë shoqërinë tonë
Sigal