Presdienti Meta shpreh mirënjohjen për kontributin që Kolegji i Mbrojtjes së NATO-s i ka dhënë Shqipërisë

500
Sigal

Nga Ilir Mata

Shpreh mirënjohjen time më të thellë për bashkëpunimin dhe kontributin që Kolegji i Mbrojtjes së NATO-s i ka dhënë Shqipërisë  me kualifikimin e ekspertëve shqiptarë dhe me ekspertizën e tij të çmuar ndaj reformës së mbrojtjes dhe procesit të anëtarësimit tonë në NATO.