Policia provokon sërish protestuesit, ja pamjet

34

Pamje të pazakonta vijnë nga qendra e kryeqytetit, metropoli shqiptar, vendi ku janë të gjitha institucionet qendrore më të rëndësishme të vendit dhe ku ndodhet ‘ajka’ e kombit.

Policë që ecin më këmbë si në filmat e perëndimit të egër me maska në fytyrë dhe pas tyre automjetet.

Efektivë të shumtë policia i janë drejtuar zonës ku ndodhen protestuesit për t’i shpërndarë dhe liruar rrugën.

Protestuesit janë përgjigjur me thirrjet ‘polici e paligjshme’, ‘protesten e lejon kushtetuta’, ‘Me cilin ligj po na largoni’, ‘Ne jemi teatri’ etj.

© S