Policia kërcënon protestuesit: Do përballeni me ligjin

314

Qindra qytetarë kanë bllokuar prej orës 18:00 rrethrrotullimin në Milot, ku kanë krijuar trafik. Në këtë protestë kanë marrë pjesë dhe ish-funksionar të shtetit.

Mes qytetarë që kanë bllokuar rrugën janë dhe ish-deputeti Flamur Noka dhe Agron Kuliçaj, ish-nëndrejtori i Policisë.

Policia nga ana tjetër ka bërë thirrje qytetarëve që të largohen nga rruga, pasi sipas tyre ky tubim është i paligjshëm. Ata kanë thënë se do të përballen me ligjin, nëse vijojnë të mbajnë rrugën të bllokuar.