Plakat e Prillit zbardhin Librazhdin. Bie borë

474
Dimri nuk ikën kollaj. Janë plakat e Prillit. Temperaturat janë ulur ndjeshëm madje në zonat malore të Librazhdit kanë rënë dhe flokë dëbore.
Bora ka zbardhur pikën turistike të Fushë Studenit, si edhe parkun Kombëtar të Shebenik Jabllanicës. Shikoni fotot.
Sigal