Peticioni për Teatrin/ Ervin Goci: Sot në Durrës brenda një ore mblodhëm gjashtë mijë firma, nesër në Shkodër

89

Pedagogu Ervin Goci, gjatë fjalës së mbajtur sot tek protesta e Teatrit në Tiranë, ka thënë se në Durrës janë mbledhur mbi 6 mijë firma për peticionin për rindërtimin e Teatrit.

Goci thotë se, nesër do të vijohet në Shkodër dhe do të shkohet kështu në shumë qytete me peticionin që si motiv ka rindërtimin e Teatrit Kombëtar.