Përmbytjet, Bashkia Shkodër: Rruga e Obotit e pakalueshme me mjete të vogla

32
Sigal

Bashkia Shkodër, ka treguar se si paraqitet së fundmi situata e përmbytjeve për shkak të motit në vend.

Në një njoftim për mediat, Bashkia, bën të ditur se hidrometri në Dajç , shënon kuotën 5.75m, dhe në krahasim raportimin e ditës së djeshme ka rritje të nivelit të ujit me 25 cm.

Ndërkohë, tek Rruga e Obotit, niveli i ujit mbi rrugë arrin rreth 35 cm, është e pa kalueshme me mjete te ulëta.