Përmbytja çon peshkun gjigand tek oborri i qytetarit

170
Sigal

Në vendin tonë ditët e fundit janë shënuar reshje të shumta shiu dhe si pasoje ka patur edhe përmbytje të mëdha.

Reshje të shumta janë shënuar edhe në Kosovë, ku nga më të goditurit ishte fshati Livoq i Gjilanit, i cili është përmbytur.

Por një qytetari i ka ndodhur një gjë e pazakontë. Si pasojë e vërshimeve atij i ka shkuar në shtëpi një peshk ‘gjigand’.

Në foto shihet kur qytetari kap peshkun ‘gjigand’ në oborrin e shtëpisë së tij.