Pensionet/ Flet eksperti Fadil Kepi

510
Si të procedosh kur humbet librezën e punës, legjislacioni për emigrantët, rillogaritja, pensioni suplementar dhe ripunësimi 
Procedurat në rast humbje dokumentash, leja dhe shpërblimi i lindjes të sqaruara, rillogaritja e pensionit, pensioni i pleqërisë e suplementar dhe vitet e punës, si brenda ashtu dhe jashtë vendit për emigrantët
Procedurat në rast humbje dokumentash
Pyetje 
Një mësuese nga Vlora shkruan: Më 26 dhjetor të këtij viti plotësoj moshën e pensionit 60 vjeçe e 6 muaj. Pasi mbarova shkollën e mesme pedagogjike punova 37 vjet mësuese…
( Për më shumë lexoni Gazetën “Telegraf”)
Sigal