OSSHE/ Ja zonat pa energji në Tiranë në dy ditët e ardhshme

269
Sigal

OSSHE, njofton për ndërprerje të reja në ditët e ardhshme në Tiranë, për shkak të remontit të planifikuar në NST Ndroq dhe në fiderin A3 të kabinës së medresesë

Njoftim për abonentët nëTiranë

Stakim, 2-3 qershor

Për shkak të remontit të planifikuar në NST Ndroq dhe në fiderin A3 të kabinës së Medresesë,  në datat 2-3 qershor do të stakohet energjia ?në intervalin kohor 09:00-15:00.

Pa energji do të mbeten këto zona në Tiranë????

2 qershor

Ndroq, Pinet, Zhurje

3 qershor

Pjesërisht “Rruga e Dibrës” tek Medreseja’