OSHEE: Në Shkodër do të ndërpritet energjia në datat 19 dhe 20 shtator

52
Sigal

OSHEE ka njoftuar të gjithë abonentët në Shkodër se ditën e nesërme më datë 19 deri më datë 20 shtator do të ketë kufizime të energjisë elektrike.

OSHEE njofton për zonat ku do të ketë kufizime të pjesshme të energjisë.

Në qytetin Shkodër, Bardhaj, Bleran, Mes, Drisht, Domen, Prekal, Kir, Rus, Grudë, Hot i Ri do të ketë kufizime ditën e nesërme prej orës 12:00-16:00.

Më datë 20 në lagjet Ajasëm”, “Draçin”, “Tepe”, “Mark Lula”,
Iliria, Bahçallëk, Shirokë, Zogaj, Livadhë do të ketë kufizime në orën 09:00-12:00

Gjithashtu po në të njëjtën ditë në Ish-komunat Oblikë, Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipojë, Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarzë, Mbi Sukë, Zues, Murriqan do të ketë kufizime në prën 12:00-15:00.

Këto kufizime vijnë si shkak i punimeve që OSHEE do të kryejë në disa nënstacione. në Shkodër.

Njoftim për abonentët #Shkodër
Stakim, 19-20 shtator

Në vijim të investimit për mirëmbajtjen e rrjetit, në datat 19-20 shtator do të kryhen punime në NST Shkodra 1 dhe NST Shkodra 2. Pa energji do të mbeten këto zona në Shkodër:

19 shtator/12:00-16:00
Pjesërisht: qyteti Shkodër, Bardhaj, Bleran, Mes, Drisht, Domen, Prekal, Kir, Rus, Grudë, Guci, Hot i Ri

20 shtator/09:00-12:00
Pjesërisht: Lagjet: “Ajasëm”, “Draçin”, “Tepe”, “Mark Lula”,
Iliria, Bahçallëk, Shirokë, Zogaj, Livadhë

12:00-15:00
Pjesërisht: Ish-komunat Oblikë, Bërdicë, Dajç, Velipojë dhe plazhi Velipojë, Boks i Ri, Gaduç, Mali Kolaj, Reç i Ri, Reç i Vjetër, Gomsiqe, Ças, Luarzë, Mbi Sukë, Zues, Murriqan