Operacioni ‘LIMIT’, dalin emrat e të arrestuarve dhe të shpallurve në kërkim

404
Sigal

Zbardhen emrat e 24 të arrestuarve në kuadër të operacionit “Limit”. Të arrestuarit do të dalin sot para gjykatës.  Në pranga kanë rënë:

1. Olger Bamllari

2. Aleksander Pepi alias Bani

3. Gjergji Çollaku

4. Hysni Sadik

5. Sokol Nesimi

6. Aldo Nesimi

7. Bilbil Shqalshi

8. Besjan Balca

9. Drini Balca

10. Kristo Ruçi

11. Andrea Caca

12 Emiliano Kalemi

13. Rexhep Ipek (shtetas turk banues në Durrës)

14. Eljon Jaho

15. Festim Çorvaxhi alias Bajraktari

16. Gjergji Muke

17. Romeo Tare