Nesër do të lexoni/ Kukësi nderon “Nderin e Kombit” Rrahman Parllaku

654
Halil RAMA & Sakip CAMI
Heroi i Popullit dhe Nderi i Kombit, Rrahman Parllaku, është padyshim krenari kombëtare, por para së gjithash ai është krenaria e kuksianëve. Gjeneral Parllaku, sot 98 vjeç, është një nga ushtarakët më të dekoruar në vend. Për merita të veçanta i janë dhënë titujt “Hero i Popullit” dhe “Nderi i Kombit”. Ai është dekoruar me 9 urdhra të lartë, tri medalje të luftës, si dhe 3 urdhra të shërbimit ushtarak. Është “Qytetar Nderi” i Shijakut dhe Kurveleshit, ndërkohë që vetëm para disa muajve u nderua me MIRËNJOHJE edhe nga Kryetari i Këshillit të Qarkut të Tiranës, z. Aldrin Dalipi. Nga ky gjerdan i artë dekoratash dhe medaljesh, si MEMORIA HISTORIKE E KOMBIT, gjeneral Parllaku është ndër më të nderuarit. Por nderimi…
Për më shumë nesër në gazetën Telegraf
Sigal