Nën akuzën për kultivim droge, gjykata e Kukësit jep vendimin për 17 të arrestuar

37

Gjykata e Kukësit kanë dhënë masën “ arrest me burg” për 16 të arrestuarit të akuzuar për kultivim drōge. Ndërkohë për një tjetër të arrestuar është dhënë masa “arrest shtëpie”.

Ishte prokuroria e Kukësit ajo që ka zbërthyer grupin që merrej me mbjelljen dhe shpërndarjen e lëndëve nārkotike, i cili u shkatërrua përmes një operacioni të gjerë në disa qytete të vendit.

Prokuroria dyshon se ishte Kreshnik Murataj nga Kukësi ai që organizonte grupin pasi gjatë përgjimeve është konstatuar se personat e tjerë konsultoheshin me të për veprimet mbi mbjelljen, rritjen e bimëve të kānabisit si edhe transportin e lëndës nārkotike pas tharjes.