Ndryshon ‘Leja e Qarkullimit’ në Shqipëri! Ja si duket e reja (Foto)

307
Sigal

Automjetet në Shqipëri do të kenë së shpejti një leje të re të qarkullimit.

Urdhëri i ministres së Infrastrukturës Belinda Balluku parashikon që leja e re e qarkullimit të jetë në përputhje me direktivën Europiane  1999/37/EC të vitit 1999.

Leja  e  re  e  qarkullimit  do të  jetë  e  baras-vleshme me certifikatën e pronësisë. Prodhimi  dhe  plotësimi  i  lejes  së  re  të qarkullimit  të  bëhet  sipas  rregullores  së  hartuar nga  Drejtoria  e  Përgjithshme  e  Shërbimeve  të Transportit Rrugor” shkruhet në urdhër.