Ministrja Shahini në orën 10:00 njofton vendimin për universitetet

96

Ministrja e Arsimit, Besa Shahini sot në orën 10:00 do të ketë një komunikim live lidhur me mbylljen e vitit akademik të universiteteve.

Siç e lajmëroi dhe Rama dje, sot ka një vendim për universitetet.

Ndërkohë që shkollat e parauniversitarit u mbyllën pjesërisht duke lejuar të rikthehen në shkollë vetëm maturantët, pritet të shihet çdo të ndodhë me arsimin e lartë.