Sigal

Lirohet administratori i “Gulf” Alban Aliko. Vendimi është marrë sot nga gjykata e Tiranës. Aliko u arrestuar pak kohë më parë për mashtrim me tollonat e karburantit.

Në muajin prill, të gjithë pikat e karburantit të kësaj kompanie u mbyllën dhe përfaqësuesit e saj u larguan pas dhënë asnjë njoftim për klientët, që kishin marrë marrë më parë tollona.

Administratori i kësaj kompanie është lënë nga gjykata në arrest shtëpie, ndërsa mashtrimi me tollonat kap shifrën e 5 milionë eurove.
Për këtë rast janë vënë nën hetimi disa persona, por kryesori ishte Alban Aliko.