Lotaria 2019, dy këshillat e Ambasadës Amerikane

458
Lajmi për hapjen e lotarisë amerikane edhe për këtë vit u konfirmua disa ditë më parë, ndërkohë që tashmë, Ambasada Amerikane del me dy këshilla të thjeshta për të gjithë ata që kanë vendosur të aplikojnë.
Përmes faqes së saj në Facebook, Ambasada Amerikane këshillon që të aplikohet herët dhe më e rëndësishmja, vetëm një herë.
“Përshëndetje, e keni dëgjuar lajmin? Programi i Lotarisë Amerikane 2019 hapet në datën 3 tetor 2017. Këshilla ime kryesore: aplikoni herët, por ama vetëm një herë!”, thuhet në njoftimin e Ambasadës së Shteteve të Bashkuara në Tiranë.
Për më shumë informacione, Ambasada ka vënë në përdorim të ndjekësve të saj në rrjetet sociale një hashtag në lidhje me këtë temë
Sigal