“Kur tolerohet dhe nuk ndëshkohet nga shteti, dhūna kthehet në sistem”, Meta: Një shoqëri si e jona duhet të ngrihet në këmbë

179
Sigal

Presidenti i Republikës Ilir Meta ka dhënë një mesazh të fortë kundër dhūnës.

Duke shpërndarë foto nga protesta e djeshme, Meta shkruan se kur çdo formë dhūne nuk ndëshkohet, dhūna kthehet në sistem.

Ai thekson se një shoqëri si e jona që familjen e ka të shenjtë, duhet të ngrihet në këmbë për mbrojtjen e saj.

POSTIMI:

Kur çdo formë dhūne tolerohet, justifikohet dhe nuk ndëshkohet nga shteti, atëherë dhuna kthehet në sistem!

Një shoqëri si e jona, që familjen dhe vlerat e saj i vlerëson të shenjta, duhet të ngrihet e gjitha në këmbë për mbrojtjen e tyre! 🇦🇱.