Kundërshtoi shembjen e Teatrit,Presidenti Meta shpërndan mesazhin e komisioneres së BE për kulturën

106

Presidenti Ilir Meta ka reaguar sërish në lidhje me çështjen e debatit të madh për shembjen e Teatrit Kombëtar.

Teksa ka shpërndarë një reagim të Mariya Gabriel, Komisioneres së Bashkimit Europian për inovacionin, kërkimin, kulturën, edukimin dhe rininë, e cila mbështet mbrojtjen e godinës së teatrit, kreu i shtetit shkruan: Dëgjoni zërin e vërtetë të Europës.