Kthjellime dhe vranësira të pakta, si do të ndryshojnë temperaturat sot

64

Dita e premte parashikohet të ketë mot kryesisht të kthjellët e vranësira të pakta.

Era me drejtim Veriperëndim–Jugperëndim 1-7m/sek. Valëzimi në dete i forcës 1-2 ballë.

Temperaturat parashikohen:

QYTETET Temperaturat në °C

Shkodër 9/22 Diell

Kukës 6/18 Diell

Lezhë 7/21 Diell

Dibër 4/18 Diell pak re

Durrës 10/24 Diell

Tiranë 11/24 Diell

Elbasan 10/25 Diell pak re

Berat 4/25 Diell

Vlorë 9/24 Diell

Korcë 3/18 Diell pak re

Gjirokastër 4/21 Diell pak re

Sarandë 10/24 Diell.