Kthimi në shkollë/ Publikohen rregullat për lëvizjen brenda në shkollë

136

Pas menyres se si do te hyjne nxenesit ne shkolla e si do te qendrojne neper klasa, Ministria e Arsimit ka publikuar nje tjeter video informuese me rregullat se si do te behet levizja brenda ambienteve shkollore, ne korridore apo laboratore.

Rregullat e vëna: 

1.Nuk lejohet qëndrimi në korridore

2. Lëvizjet në korridoret me dinstancë 1.5 metra

3.Rregullat për lëvizjen do të jenë të afishuara në klasa dhe korridore

4. Komunikimi me administratën e shkollës do të bëhet nëpërmjet përgjegjësit të katit