Kryeplaku i fshatit konfliktohet me të vëllanë, i gjenden dy armë pa leje në banesë

75

Një konflikt ka ndodhur pasditen e sotme mes dy vëllezërve në Lunxhëri të Gjirokastrës, për motive që ende nuk bëhen të ditura.

Njëri prej tyre i cili ka dhe funksionin e kryeplakut në fshatin Këllëz.

Pas ndërhyrjes së policisë në banesën kryeplakut J.J janë gjetur dhe sekuestruar dy armë gjahu pa leje dhe një me leje.

Ndërkohë vëllai i tij është shoqëruar në Komisariat.