Këto janë zonat e Tiranës që nuk do kenë energji elektrike

572
Operatori i Shpërndarjes së Energjisë Elektrike, OSHEE, njofton se për shkak të investimeve në rrjetin elektrik të Tiranës, do të kryhen punime në disa kabina që furnizojnë me energji disa zona të Tiranës. Këto do jenë zonat pa energji dhe orët përkatëse kur do ketë ndërprerje: Ora 09.30 – 15.30 Zona pa energji: rruga “Ali Demi” pjesërisht Ora 09.30 – 14.30 Zona pa energji: Shkolla “Sami Frashëri”, rruga e Barikadave pjesërisht Ora 09.30 – 15.00 Zona pa energji: rruga “Myslym Keta” pjesërisht, zona midis Bulevardit “Bajram Curri” dhe rrugës së Kavajës pjesërisht Ora 09.30 – 14.30 Zona pa energji, tek Fusha e Aviacionit pjesërisht. Ora 09.30 – 15.30 Zona pa energji: rruga e Barikadave pjeserisht. Ora 09.30 – 14.30 Zona pa energji: rruga “Haxhi Hysen Dalliu” pjesërisht, midis rrugës “Don Bosko” dhe rrugës “Asim Vokshi” pjesërisht Ora 09.30 – 15.30 Zona pa energji: Pranë Zogut të Zi pjesërisht. Ora 09.30 – 15.00 Zona pa energji: Midis rrugës “Pavarësia” dhe rrugës “Vangjel Noti” pjesërisht Ora 09.00-15.00 Zona pa energji: rruga “Ana Komnena”, afër Fushës së Aviacionit pjesërisht
Sigal