Sigal

Ky është parashikimi i motit për ditën e sotme e shtunë 22 Shtator.

Vendi ynë do të mbetet në të njëjtat kushte atmosferike pra me kthjellime dhe kalime të pakta vranësirash në mesditë.

Era do të jetë e lehtë me drejtim Veriperëndim me shpejtësi  8m/sek në bregdet.

Valëzimi do të  jetë i forcës 2  lartësi  vale 0,3  deri në 0,5 metër  në det  të hapur. Temperaturat do të  jenë kostante.

Temperaturat:

Zonat  malore         12/29°C

Zonat e  ulëta           16/32°C

Zonat  bregdetare   18/31°C