Sigal

Treni është përplasur me automjetin në Golem. Ngjarja ka ndhur tek Përroi i Agait dhe nuk asnjë të dhënë për shkaqet e këtij aksidenti pak pa mbërritur në statcionin e trenit në Golem. Nga aksidenti ka te plagosur por janë jashtë rrezikut për jetën.

Ja kush ishte pasgjer ne makinen qe u perplas me trenin burre e grua me kater femijet e tyre.

Drejtuesi i mjetit B.C 40 vjec.
Bashkeshortja L.C. 38 vjece.
Djali L.C 8 vjec
Vajza E.C 4 vjece.
Djali O. C 2 vjec
Djali tjeter D.C 6 vjec.

Ja informacioni paraprak i policisë:

Më datë 17.08.2018, rreth orës 09:10, në zonën e Shkëmbit të Kavajës, treni i udhëtarëve i linjës Durrës -Elbasan është përplasur me një mjet tip Volvo me targa angleze me drejtues shtetasin  B. C. rreth 40 vjeç, banues në Durrës, i cili në mjet ka qenë me bashkëshorten dhe katër fëmijët.