Kapje prej flokësh dhe grushte, sherr i fortë mes adoleshenteve në Tiranë (VIDEO)

205
Sigal

Sherret mes vajzave janë bërë një fenomen i përhapur në vendin tonë. Ajo që është më shqetësuese janë arsyet e sherrit.

Së fundmi një rast tjetër sherri është raportuar, ku dy adoleshente 15-vjeçare në Tiranë janë filmuar duke u zënë keq me njëra-tjetrën.

Arsyet e sherrit lidhen me faktin se njëra nga vajzat i kishte shkruajtur të dashurit të tjetrës dhe kaq ka mjaftuar që të plasë keq mes tyre.

Përleshja mes tyre ka qenë tepër e ashpër, teksa kapen për flokësh dhe e godasin fort njëra-tjetrën me shkelma dhe grushte. Ndërkohë një i ri ndërhyn dhe përpiqet t’i ndajë.