Ka të plagosur në protestë

363
Sigal

Ka të plagosur në protestën e shqiptarëve, pasi policia dhe garda e republikës hodhën gaz.

Disa persona kanë mbetur të shtrirë në shesh dhe është dashur ndihma e protestuesve që ti nxirrnin nga gazi.

Siç edhe shikoni në video, disa persona kanë marrë ndihmën e parë nga qytetarët.