Joga te Muri i Trump

254

Ciudad Juárez, Meksiko

Njerëzit marrin pjesë në një kasë joga ngjitur me murin e kufirit afër lumit Rio Grande, që është edhe pika e kalimit të shumë emigrantëve nga Amerika Qendrore dhe e Jugut drejt SHBA.