Ja dekani i Fakultetit të Artit Skenik

367
Dekani i Fakultetit të Artit Skenik, Kastriot Caushi, ka fituar me një diferencë të madhe votash ndaj 2 kandidatëve të tjerë në garën për Rektor të Universitetit të Arteve. Ai ka marrë 92 vota. Ndërsa në Shkodër, Adem Bekteshi do të jetë rektori i ri i Universitetit. Bekteshi fitoi garën përballë Arjeta Troshanit, e cila nuk arriti që të zgjidhej pas numërimit të votave të pedagogëve dhe studentëve.