Gratë apel institucioneve për solidaritet

367
Dhjetra gra nga organizata të ndryshme zhvilluan sot një marshim protestë, duke apeluar institucionet për më shumë solidariret ndaj grave.
“Barazi dhe dinjitet” ,”Respektim rigoroz i urdhrave të mbrojtjes”, “Parandalim i martesave të hershme”, ishin disa nga mesazhet që u përcollën.
“Kërkojmë barazi dhe dinjitet për gratë rome dhe egjiptiane” u shpreh përfaqësuesja e Rrjetit të Grave rome.