Gjykata Kushtetuese nuk kalon në seancë ankimin ndaj anëtarit të pezulluar të KPA

159
RIVLERESIMI I CANI NE KPK - Prokurori i Prokurorise se Elbasanit, Besnik Cani, gjate nje seance te Komisionit te Pavarur te Kualifikimit, KPK, i cili ka nisur sot seancen degjimore me te. Cani po kalon ne procesin e rivleresimit, i njohur ndryshe si procesi i vettingut, i cili do te hetoje pasurite, figuren dhe aftesite personale te tij./r/n/r/nREVALUATION OF CANI AT IQC - Prosecutor of the Prosecutor's Office of Elbasan Besnik Cani, during a session of Independent Qualification Commission, IQC, which had today the hearing session with him. Cani is undergoing the process of revaluation, also known as vetting process, that will investigate the assets, figure and personal skills.
Sigal

Gjykata Kushtetuese vendos të mos kalojë në seancë ankimin e bërë nga ish-prokurori Besnik Cani kundër anëtarit të pezulluar të Kolegjit të Posaçëm të Apelimit, Luan Daci. Gjatë procesit në KPA, Cani, ish-anëtar i Këshillit të Lartë të Prokurorisë, pretendoi se Daci ishte zgjedhur në detyrë në kundërshtim me ligjin.