Gjirokastër, Diplomati Suedez: Drejtësia bën diferencime mes të pasurit dhe të varfrit

428
Johan Ndisi, i ngarkuari me punë i ambasadës së Suedisë në Shqipëri ka deklaruar nga Gjirokastra se sistemi i drejtësisë ka nevojë për ndryshime radikale.
Në fjalën e tij Ndisi tha se sistemi i drejtësisë bën diferencime mes të pasurve dhe të varfërve.
Johan Ndisi: Sistemi i drejtësisë ka nevojë për ndryshime radikale, çdo vit Suedia e mbështet Shqipërinë me 9 mln euro, por në rrugën e integrimit. Shqipëria duhet të eliminojë pabarazinë, para ligjit duhet të jemi të parabartë. Sistemi i drejtësisë bën diferencime mes të pasurve dhe të varfërve.
Sigal