FOTOT/ Persona të papërgjegjshëm dëmtojnë me dashje pemët e mbjella në rrugën hyrëse të Sarandës

126
Sigal

Një gjest i shëmtuar ka ndodhur sërish në Sarandë, ku persona të paidentifikuar ka thyer gjatë natës disa pemë.

Pemët e thyera nga këta individë janë bërë në hyrje të rrugës në Sarandë.

Nga verifikimet bëhet me dije se janë thyer e dëmtuar me dashje më shumë se 10 pemë bliri, të mbjella në rrugën hyrëse të Sarandës.

Menjëhrë pas këtij konstatimi policia e Sarandës ka nisur nga për të bërë të mundur identifikimin e këtyre perosonave që kanë kryer këtë akt të shëmtuar.

Mund të jetë një fotografi nga afër e ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i natyra

Mund të jetë një imazh i rrugë

Mund të jetë një imazh i rrugë

Mund të jetë një imazh i pemë dhe natyra

Mund të jetë një fotografi nga afër e ambiente të jashtme

Mund të jetë një imazh i ambiente të jashtme