Foto/ Përgatitjet e fundit për Samitin e BE dhe Ballkanit Perëndimor që mbahet në Tiranë

69
Sigal

Me rastin e Samitit të BE-së me Ballkanin Perëndimor,  që do të mbahet nesër (6 dhjetor) në Tiranë, kryeqyteti është dekoruar me flamuj dhe fotot e emrave të shquar të vendeve europiane ndër vite, përfshirë edhe disa shqiptarë, shkrimtarin Ismail Kadare apo përkthyesin Jusuf Vrioni.

LSA sjell fotot nga Bulevardi “Dëshmorët e Kombit”.

Foto/ Përgatitjet e fundit për Samitin e BE dhe Ballkanit

Foto/ Përgatitjet e fundit për Samitin e BE dhe Ballkanit

Foto/ Përgatitjet e fundit për Samitin e BE dhe Ballkanit

Foto/ Përgatitjet e fundit për Samitin e BE dhe Ballkanit

Foto/ Përgatitjet e fundit për Samitin e BE dhe Ballkanit

Foto/ Përgatitjet e fundit për Samitin e BE dhe Ballkanit

Foto/ Përgatitjet e fundit për Samitin e BE dhe Ballkanit

Foto/ Përgatitjet e fundit për Samitin e BE dhe Ballkanit

Foto/ Përgatitjet e fundit për Samitin e BE dhe Ballkanit

Foto/ Përgatitjet e fundit për Samitin e BE dhe Ballkanit