Flet nipi i viktimës në Kavajë: Xhaxhai im kishte dy plumba. Një e vërtetë duhet të dalë, të tre frekuentoheshin

524
Sigal

Nipi i Dritan Haxhollit, i cili mbeti i vdekur një ditë më parë në shtëpinë e Marsida Qatjas, ka folur sot për News 24 dhe ka treguar se Marsida së bashki me policin e Burgjeve, kishin njohje me Dritanin dhe kanë shkuar disa herë tek shtëpia e nënës së viktimës.

“Te tre frekuentohesh, Bledari Marsida dhe Dritani kane shkuar disa here te shtepia e nenes se Dritanit. Xhaxhai im nuk kishte nje plumb por dy, nje ne faqe dhe nje ne kraharor.

“Si polic nese kishte nje informacion te tille duhet te njoftonte eproret e mos ta zgjidhte i vetem, me arme jashte sherbimit, nese i kane gjetur edhe droge sic thane, nje e vertete duhet te dale

E kemi marrë lajmin nga mediat. Si ka mundësi në një vend të vogël ta marrësh vesh nga mediat. Polici ka ardhur disa herë në banesën e Dritanit. Më bën përshtypje. Si ka mundësi që një polic nuk ndjek procedurat. Në atë orar e ka pasur jashtë orarit të punës.

Do ishte mirë të dalë e vërteta. Ata të tre frekuentoheshin, për më tepër që është gjetur dhe drogë. Nëse është kjo policia që vepron në këtë mënyrë unë nuk ndihem i sigurt”.