Fillojnë rrjeshjet e borës / Zbardhet Kukësi dhe Tropoja

62

Policia Rrugore, iu bën apel qytetarëve që të jenë të pajisur me goma dimërore, të respektojnë sinjalistikën rrugore, të ulin shpejtësinë, me qëllim shmangien e aksidenteve rrugore.

Ulja e temperaturave ka bërë që në qytetin e Kukësit dhe Tropojës të nisin reshjet e para të borës. Mali i Gjalicës dhe i Koretnikut u zbardhën nga dëbora. Reshjet kanë përfshirë edhe fshatrat e zonës së Shishtavecit. Akset rrugore nacionale janë të qarkullueshme normalisht në të gjithë Qarkun Kukës.

Reshjet e para të borës janë regjistruar edhe në Kosovë, ne Brezovicë dhe Sharr të Prizrenit.